Projekti

 PROJEKAT "ŠKOLA BLIŽA RODITELJIMA"

 Aktivnosti u sklopu projekta "ŠKOLA BLIŽA RODITELJIMA" koje smo osmislili i najavili  za školsku 2019/2020. su počele.

TERMINI su sledeći:

REKREACIJA: svake nedelje  UTORAK - ČETVRTAK 19.30 - 20.30 časova

NEMAČKI JEZIK: svake druge nedelje (kad viša smena radi popodne) SREDA 18.30-19.30

ENGLESKI JEZIK: svake druge nedelje (kad viša smena radi popodne) SREDA 18.30-19.30 časova

MAĐARSKI JEZIK: svake druge nedelje (kad viša smena radi popodne) ČETVRTAK 17.30-18.30 časova

 

MAJ MESEC MATEMATIKE

 M3 je najveća nacionalna naučnopopularna manifestacija. Cilj ovog projekta je približavanje matematike učenicima,korišćenje matematike u ostalim predmetima i stvaranje pozitivne atmosfere u radu

majmesecmatematike

 

Prilog pogledajte OVDE

 

JA IMAM TALENAT

Naša škola tradicionalno organizuje manifestaciju “Ja imam talenat”. Manifestacija je od izuzetnog značaja jer pruža mogućnost učenicima da pokažu ono u čemu su najbolji i podele to sa drugima; da stiču nova poznanstva i prijateljstva; da se upoznaju sa različitim talentima svojih vršnjaka; da razvijaju svoju kreativnost i osobenost. Ostvaruje se dobra saradnja među školama i od kulturnog je značaja za naš grad. Ova manifestacija pruža dobru energiju, zadovoljstvo svih učesnika i posetilaca i primer je dobre prakse.

942042 328195800641832 1059370067 n

Fotografije sa polufinalnog takmičenja možete pogledati OVDE

Fotografije sa finalnog takmičenja možete pogledati OVDE

Video zapise sa finalnog takmičenja možete pogledati OVDE

SPORT U ŠKOLE

U organizaciji Saveza za školski sport Srbije u našoj školi se realizuje program "Sport u škole" za učenike od I do IV razreda. Cilj projekta je da se raznovrsnim motoričkim aktivnostima doprinese integralnom razvoju deca, da se zadovolje  potrebe dece za kretanjem, da se razvija zdravstvena kultura u svrhu očuvanja i unapređenja ličnog zdravlja i zdravlja okoline i stvaranju trajne navike da fizičko vežbanje i trening bude sastavni deo svakodnevnog života.

Sport-u-skole plakat 5-2

Naša škola je jedina škola u severnobanatskom okrugu u kojoj se ovaj projekat realizuje. Sa realizacijom projekta počeli smo 15.01.2013. godine u terminima ponedeljak i sreda od 1800 do  1930 .

Rad je organizovan u dve starosne grupe. Prva grupa su učenici prvog i drugog razreda, a drugu grupu čine učenici trećeg i četvrtog razreda.Ukupan broj dece obuhvaćene projektom je 60.  Sa učenicima radi profesor fizičkog vaspitanja i u radu koristi  sprave i rekvizite koje je obezbedio Savez za školski sport Srbije. Završetkom školske godine, završena je prva faza projekta.

Legetøj og BørnetøjTurtle