NASLOVNA

Anja Tešin, učenica generacije za školsku 2022/2023. godinu

Anja Tešin je osvajala nagrade na takmičenjima iz matematike, fizike, engleskog jezika i fizičkog vaspitanja. Pored uspeha koji postiže u školi, svira klavir i trenira tenis. Slobodno vreme koristi za druženje i slušanje muzike. Neke od Anjinih nagrada na takmičenjima su:

-Treće mesto na Matematičkom takmičenju „Misliša” u školskoj 2016/2017. i treće mesto na takmičenju „Kengur bez granica“.

-Školske 2017/2018. treće mesto na Matematičkom takmičenju „Misliša“. Kao član ekipe u „Malim olimpijskim igrama“ 1. mesto na Okružnom takmičenju  2018. godine i 2. mesto na Međuokružnom takmičenju.

Anja je osvojila 1. mesto u mini-atletici disciplina skok udalj, 2018. godine.

Na Matematičkom takmičenju „Misliša“ održanom 2019. godine, osvojila je 3. mesto.

U šestom razredu treća nagrada na Opštinskom  takmičenju iz fizike i plasman na Okružno. U osmom razredu 3. mesto iz engleskog jezika i plasman na Okružno takmičenje.

Vrednim radom, trudom i zalaganjem tokom osmogodišnjeg školovanja ponela je titulu učenice generacije za školsku 2022/2023. godinu. Upisala je srpsku Gimnaziju „Nikola Tesla“ u Budimpešti“. Bilo nam je zadovoljstvo i čast što je Anja pohađala našu školu. Želimo joj mnogo uspeha u daljem školovanju.

 Anja2

Legetøj og BørnetøjTurtle